La sfarsitul saptamanii trecute, politistii din cadrul Biroului de Politie Urbana si agenti ai Politiei Comunitare Braila, au actionat in pietele din municipiu si in oborul de cereale pentru prevenirea actelor ilicite de comert. Politistii braileni a
La sfarsitul saptamanii trecute, politistii din cadrul Biroului de Politie Urbana si agenti ai Politiei Comunitare Braila, au actionat in pietele din municipiu si in oborul de cereale pentru prevenirea actelor ilicite de comert. Politistii braileni au aplicat 62 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2600 RON, ridicand in vederea confiscarii 93 de pachete cu tigari netimbrate, bauturi alcoolice si cafea, marfa fara documente de provenienta, in valoare totala de 700 de lei. Braileanul Tudorel T. comercializa bauturi alcoolice si cafea fara a detine documente de proveninta, fiind sanctionat la Legea 12/1990, iar marfa in valoare de 250 RON a fost ridicata in vederea confiscarii.
La Insuratei, politistii au actionat in anumite zone de competenta si pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta. Au fost verificate 4 societati comerciale cu profil de discoteci si cafe-bar, legitimand 37 de persoane, iar alte 15 perchezitionate. Politistii din Insuratei au aplanat 2 conflicte spontane, aplicandu-se 15 sanctiuni contraventionale in valoare de 7500 RON.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.