Marile marci nemtesti ale retailului international, precum Kaufland, Lidl, Metro, Selgros sau Plus Discount, si-au bugetat pe termen mediu investitii de sute de milioane euro pentru extinderea propriilor lanturi de magazine de pe piata romaneasca, po
Marile marci nemtesti ale retailului international, precum Kaufland, Lidl, Metro, Selgros sau Plus Discount, si-au bugetat pe termen mediu investitii de sute de milioane euro pentru extinderea propriilor lanturi de magazine de pe piata romaneasca, potrivit informatiilor companiilor. In urmatorii patru ani, grupul german Lidl&Schwarz planuieste sa deschida in Romania 15-20 magazine pe an, investitia medie pe magazin fiind de aproximativ zece milioane euro.
Kaufland a anuntat ca va investi in acest an circa 130 de milioane de euro in deschiderea a 16 hipermarketuri pe piata romaneasca. Reteaua germana de magazine de tip discount, Plus, detine in Romania 40 de magazine, investitia medie pentru un supermarket fiind de 1,5 milioane euro. Compania va continua programul de expansiune la nivel national in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai inaugureze in jur de 20 de magazine noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.