Activitate de rutina in Ghencea la Steaua. Era sambata, putin inainte de ora pranzului. Valeriu Argaseala si un colaborator apropiat examinau contractele unor posibile transferuri ale lui Thereau si Saban. Medicul echipei aduce, prin telefon, o

Activitate de rutina in Ghencea la Steaua. Era sambata, putin inainte de ora pranzului. Valeriu Argaseala si un colaborator apropiat examinau contractele unor posibile transferuri ale lui Thereau si Saban. Medicul echipei aduce, prin telefon, o veste proasta. Valentin Badea a avut un accident de masina pe raza judetului Teleorman. Soc, o convorbire directa cu fotbalistul si spiritele se linistesc. Masina a fost sifonata rau, dar Badea nu are nimic, este apt sa urmeze fara probleme programul de pregatire al echipei. Dupa ce se asi-gura ca stirea a fost postata pe pagina oficiala a clubului (pentru a nu face loc fanteziilor de presa), Valeriu Argaseala se pregateste sa plece la Galati pentru nunta lui Ghionea, fotbalist nasit de prietenul Mihai Stoica.  Aceeasi zi de sambata. Litoralul romanesc suporta greu arsura unei veri nebune. Vizitatorii de week-end, mai multi ca niciodata, inlocuiesc plaja cu suetele bine frapate cu aer conditionat. Edi Iordanescu, fiul lui Anghel Iordanescu, povesteste unui prieten ca tatal sau a refuzat oferta de a o antrena din nou pe Al Hilal.
Intamplarile derulate la Bucuresti si pe Litoral nu aveau darul sa scoata ziua de sambata dintr-o numaratoare plicticoasa. Numai ca, in acelasi timp la alte adrese din Bucuresti si de pe Litoral erau catalizate reac-tiile unui eveniment-bomba. Eveniment ce a lasat repetenti ziaristii care se pretind proprietari de surse credibile si bine informate.
Principiul dominoului a inceput cu Olaroiu. Cel acuzat la venirea din Spania ca nu doreste sa dialogheze cu presa nu dorea, de fapt, sa spuna minciuni. Avea de primit intre timp un raspuns. Cand l-a avut a vorbit. "Am primit o oferta de la Al Hilal care nu putea fi refuzata.  Plec!" A plecat si Gigi Becali. La Mamaia. Acolo unde avea sa-l intalneasca pe Hagi. Intalnirea a fost incununata de succes.
In sfarsit, Hagi a acceptat postul de antrenor la Steaua. Peste toate acestea raman cateva intrebari care nu au deocamdata raspuns. De ce a refuzat Gica Hagi ofertele pe care Gigi Becali i le-a facut in trecut? Ce l-a provocat sa accepte tocmai acum oferta? Care vor fi schimbarile pe care Gica Hagi le va impune in lot, in miscarile care produc imaginea Stelei? Va reusi nasul Gica sa tempereze miscarile brauniene ale finului Gigi? Eu unul nu pot spune decat un singur lucru. Hagi a acceptat un post care a devenit vacant prin ascensiunea predecesorului. Pentru ca Hagi, contrar tuturor aberatiilor sustinute de presa, nu va accepta niciodata ca locul sau sa fie creat prin imbrancirea unui coleg de breasla.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.