Stelistii s-au declarat incantati ca vor lucra sub comanda "Regelui", chiar daca unii dintre ei il regreta pe Olaroiu. Ros-albastrii au efectuat ieri vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva, fiind prezenti Vatca, Cernea, Lungu
Stelistii s-au declarat incantati ca vor lucra sub comanda "Regelui", chiar daca unii dintre ei il regreta pe Olaroiu. Ros-albastrii au efectuat ieri vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva, fiind prezenti Vatca, Cernea, Lungu - portari; Saban, E. Baciu, G. Coman, Nicolita, P. Marin, Al. Tudose, Nesu, Pintilii - fundasi; Bicfalvi, M. Croitoru, Fl. Lovin, Paraschiv, Ochirosii, Ov. Petre, Val. Badoi, Bostina, Radoi, Cristocea - mijlocasi; Neaga (foto), Gurita, Dica, V. Iacob - atacanti. De la vizita au lipsit D. Goian, Ghionea, Val. Badea - care vor fi reprogramati, Andrey si Emeghara, a caror situatie urmeaza sa fie rezolvata in aceste zile, si Thereau, transferat ieri la FC Bruges. Impresarul lui Emeghara, Aurel Damian, a declarat ca negocierile au decurs foarte bine, fiind posibil ca nigerianul sa se alature lotului la Kaprun.
Adrian Neaga a declarat ca fotbalistii de la Steaua sunt norocosi pentru ca vor fi antrenati de Hagi si spera ca fostul selectioner sa aiba rezultate bune la gruparea din Ghencea.
"A fost cam grea vizita medicala, dar sunt sanatos, chiar am cateva kilograme in minus si sper sa le pun repede la loc. Baietii m-au primit bine, cu cativa m-am intalnit la nunta lui Ghionea, iar cu altii ma cunosteam. Sper ca impreuna cu noul antrenor sa facem treaba buna. Suntem o echipa norocoasa, tinand cont ca avem sansa sa ne antreneze un nume mare in fotbalul mondial, nu doar in cel romanesc. Suntem norocosi ca il avem aproape pe Hagi. Cand eram copii cu totii ne gandeam sa avem macar o intalnire cu el. Este bine ca a venit, sper sa avem si rezultate", a spus Neaga. Valentin Badoi, transferat in aceasta vara de la Rapid, a declarat ca este stelist de mic copil si ca asteapta cu nerabdare sa joace pentru Steaua, echipa alaturi de care vrea sa castige campionatul, Cupa Romaniei si sa acceada in primavara europeana.
"Sunt stelist de mic. Au fost cinci ani frumosi la Rapid, dar viitorul meu este la Steaua. Vreau sa castig campionatul, cupa si sa prindem din nou primavara europeana. Abia astept sa lucrez cu Hagi. Nu am fost niciodata in apropierea lui, l-am vazut doar la televizor. Ma inteleg bine cu jucatorii de la Rapid, vorbesc cu ei in continuare, dar asta este viata. Probabil ca daca plecam la alta echipa si nu la Steaua, despartirea era frumoasa. Abia astept sa joc pentru Steaua", a spus Badoi, care crede ca Steaua are mai multe sanse sa acceada in grupele Ligii Campionilor decat Dinamo. "Va fi un campionat mai tare decat cel care a trecut pentru ca si Dinamo si CFR s-au intarit, chiar si Rapid pe ultima suta de metri. Cred ca Liga Campionilor este mai aproape de noi decat de Dinamo pentru ca suntem capi de serie, iar Dinamo va avea probabil un adversar mai dificil. Nu am venit sa fiu titular, daca o sa merit, o sa joc", a adaugat Badoi.
Victoras Iacob a apreciat ca despartirea de Olaroiu nu poate fi decat emotionanta. "Am petrecut cea mai frumoasa perioada din cariera impreuna, au fost cele mai mari performante si nu poate fi decat socanta aceasta despartire, pentru ca a venit neanuntata. Am vorbit cu el, toata lumea il intelege, este foarte normal ce a facut, oricine ar fi procedat la fel si ii dorim succes. Hagi este un nume mare, n-are rost sa spun eu ce inseamna Hagi. Cand eram copil nu am fost strigat niciodata Hagi, pentru ca profilul meu era altul. Toti copiii isi doreau sa fie strigati asa, dar eu nu prea aveam cum. Vrem intrarea in grupele Ligii Campionilor si titlul", a mentionat Iacob. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.