Misu, impreuna cu cele doua castigatoare Kissfm (doua adolescente din Craiova) si ale lor familii, au pus stapanire pe Eurodisneyland. Absolut toate atractiile au fost luate metodic la rand, n-au ratat niciun castel, vreun trenulet sau carusel. De c
Misu, impreuna cu cele doua castigatoare Kissfm (doua adolescente din Craiova) si ale lor familii, au pus stapanire pe Eurodisneyland. Absolut toate atractiile au fost luate metodic la rand, n-au ratat niciun castel, vreun trenulet sau carusel. De cel mai mare succes s-a bucurat "Space Mountain: Mission 2", aventura spatiala printre meteoriti si gauri negre. Autointitulat Jean-Luc Pictat, Gainusa a fost capitanul grupului in lumea desenelor animate. La un moment dat, incepuse sa semne cu Mos Craciun, fiindca nu a rezistat tentatiei de a cumpara animale de plus pentru Eva, fetita lui de 3 ani, care nu a mai putut sa se alature gastii din cauza unei pardalnice raceli. Ramane pentru data viitoare si, oricum, cu toate jucariile achizitionate de tati, acum are acasa un Disneyland in miniatura. Carcotasii au intrat in vacanta, dar, pana la reintoarcerea lor la sfarsitul lui august, la Kissfm petrecerea continua.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.