Precautie. Oana Boc nu mai ramane, cuminte si increzatoare, la Cluj, ca altadata, ci isi insoteste barbatul cand acesta vine la Bucuresti cu probleme de partid De cand a devenit primar si presedinte de partid, Emil Boc s-a transformat in tinta a num
Precautie. Oana Boc nu mai ramane, cuminte si increzatoare, la Cluj, ca altadata, ci isi insoteste barbatul cand acesta vine la Bucuresti cu probleme de partid De cand a devenit primar si presedinte de partid, Emil Boc s-a transformat in tinta a numeroase atacuri si bascalii legate de faptul ca functia sa administrativa il cere la Cluj, iar cea politica, la Bucuresti. Asa ca Boc a ajuns sa faca mai mereu naveta Bucuresti-Cluj, nascand chiar si bancuri, precum cel in care trupul sau, dupa o coliziune (Doamne fereste!) intre cursele aero de Bucuresti si de Cluj, e gasit in ambele avioane. Au existat si insinuari ca biletele de avion atat de multe si de costisitoare nu ar fi platite chiar din buzunarul liderului democrat, dar sa zicem ca astea sunt "rautacisme", vorba lui Gicuta Hagi. Cert e ca, pana de curand, Boc venea singur la Bucuresti, in timp ce Oana, tanara si discreta sa sotie, ramanea la Cluj sa isi faca meseria de cadru universitar. Acesta e si motivul pentru care Oana, spre deosebire de alte neveste de politicieni grei, a ramas, practic, necunoscuta publicului larg. Asta, insa, pana la scandalul "amanta lui Boc" lansat de ziarul nostru luna trecuta, cand am dezvaluit ca democratul mic si focos are o iubita in persoana unei afaceriste din Bucuresti pe care o viziteaza cu bratele incarcate de ursuleti din plus, basca florile de rigoare. Pentru ca exista riscul ca scandalul sa se sparga, prin ricoseu, in capul lui Basescu, aflat atunci in plina campanie pentru referendum, totul a fost musamalizat in graba. Iar nevasta lui Boc i-a stat acestuia alaturi la mitingurile transilvane la care "Emilus de plus" si-a insotit seful. Numai ca Oana pare sa fi tras invatamintele de rigoare din toata povestea (avand treaz in minte si exemplul altor sotii patite, de democrati), si de atunci nu il mai lasa pe craiul Emil de capul lui, prin Bucurestiul mare. Gurile rele spun ca, de ceva vreme, liderul PD ia permanent doua bilete de avion spre Bucuresti, in loc de unul. Ieri, cei doi au fost surprinsi de paparazzii Cancan prin Bucuresti, mai mereu Oana tinandu-si sotul strans, de brat, ca sa isi marcheze, parca, "teritoriul". Sotii Boc au facut ceva targuieli la Unirea, cand soarele era urcat pe cer pret de vreo 40 de grade, spre disperarea lui Emilus, care era la costum inchis si cravata. Apoi, au descins, tot brat la brat, la ultracostisitorul Hilton, unde au luat masa, lasand chelnerului o suma egala cu intretinerea pe doua luni a modestului lor apartament din Cluj. S-au intalnit, intamplator, cu fiica sefului, adica Ioana Basescu, dupa care Boc si-a dus sotia la locuinta din Bucuresti si a mers, cuminte, sa se tunda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.