In timpul unor misiuni de patrulare, oamenii legii au retinut mai multi tineri care furasera diverse bunuri din corturile unor turisti amplasate pe plaja din Vama Veche. Astfel, jandarmii spun ca o echipa de ordine si siguranta publica aflata in misi
In timpul unor misiuni de patrulare, oamenii legii au retinut mai multi tineri care furasera diverse bunuri din corturile unor turisti amplasate pe plaja din Vama Veche. Astfel, jandarmii spun ca o echipa de ordine si siguranta publica aflata in misiune de patrulare l-a surprins pe Adrian P., de 19 ani, din judetul Olt, venit in vacanta pe litoral, in timp ce sustragea diverse bunuri dintr-un cort instalat pe plaja care apartinea unui tanar de 36 ani. Tot la Vama Veche, in jurul orei 5.00, au fost surprinsi de jandarmi, in timp ce sustrageau diferite bunuri din cortul unor tineri din Bucuresti, Elvis S., de 20 ani, Elvis P., de 19 ani, si Iosif B., de 17 ani, toti din Mangalia. Prinsi in flagrant, autorii si-au recunoscut fapta. Anchetatorii spun ca cercetarile in acest caz sunt continuate in vederea stabilirii imprejurarilor in care au fost comise aceste furturi si pentru documentarea intregii activitati infractionale a suspectilor. Totodata, jandarmii au mentionat ca vor fi intensificate masurile preventive in Vama Veche avand in vedere numarul mare de turisti care au venit sa isi petreaca vacanta aici. De la inceputul sezonului estival, acesta este cel de-al doilea incident in care a fost necesara interventia oamenilor legii.
Dosare penale

Anchetatorii spun ca bunurile au fost recuperate in totalitate, fiind predate pagubitilor la terminarea cercetarilor. Totodata, au fost intocmite actele premergatoare necesare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dosarele fiind inaintate magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale ce se impun.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.