La rectificarea bugetului, se vor suplimenta fonduri pentru 12 ordonatori de credite si se vor reduce pentru cinci institutii. Deficitul bugetului de stat va fi mai mic cu 785,6 milioane de lei. Majorari de fonduri se vor putea opera si in cazul

La rectificarea bugetului, se vor suplimenta fonduri pentru 12 ordonatori de credite si se vor reduce pentru cinci institutii. Deficitul bugetului de stat va fi mai mic cu 785,6 milioane de lei.

Majorari de fonduri se vor putea opera si in cazul unor institutii care realizeaza venituri proprii. In proiectul citat sunt amintite, la acest capitol, Ministerul Dezvoltarii si Locuintelor (majorare de 12,7 mil. lei), Ministerul Apararii (+ 23 mil. lei), Ministerul Internelor (+ 58,5 mil. lei).

Reducerile de fonduri sunt prevazute, in proiectul de ordonanta citat, pentru bugetele urmatoarelor institutii: Ministerul Apararii (-250 mil. lei), Ministerul Mediului (-108,8 mil. lei), Ministerul Transporturilor (-202,7 mil. lei), Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara (-75 mil. lei) si Ministerul Economiei si Finantelor (-220 mil. lei).

Prin viitoarea ordonanta de rectificare a bugetului se vor aproba si unele redistribuiri de fonduri. Cele mai multe referiri in acest sens arata o reorganizare a fondurilor la nivelul Ministerului Dezvoltarii si Locuintelor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.