Motiunea simpla formulata de PD si PLD impotriva ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, nu a trecut de Parlament. 150 de deputati au votat impotriva motiunii, 59 pentru, iar 4 s-au abtinut. PNL si UDMR au impreuna, in Camera Deputatilor
Motiunea simpla formulata de PD si PLD impotriva ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, nu a trecut de Parlament. 150 de deputati au votat impotriva motiunii, 59 pentru, iar 4 s-au abtinut. PNL si UDMR au impreuna, in Camera Deputatilor, 74 de fotolii parlamentare. Asta inseamna ca restul de 76 de voturi au venit din partea PSD, PC, PRM si a minoritatilor nationale.

Unii pro, altii contra

Deputatul PSD Rodica Nassar a sustinut ca demersul democratilor si PLD- istilor a fost ipocrit. Actuala putere a inlocuit manageri performanti, precum Sorin Oprescu, cu "manageri ai Apocalipsei", actiuni de care se fac vinovate cele doua guverne “Tariceanu” aduse la putere de Traian Basescu prin santaj, a mai spus Nassar. "Tocmai aceste persoane care au pus bazele acestui sistem sa fie acum indignate? (...) Suntem consternati ca PD si PLD incearca acum sa arunce toata vina pe PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.