Camera Deputatilor dezbate, astazi, motiunile simple initiate de PD si PLD privind situatia din agricultura si sanatate. Ambele motiuni cer premierului revocarea din functie a ministrilor de resort, pentru ca au fost incapabili sa gestioneze eficient
Camera Deputatilor dezbate, astazi, motiunile simple initiate de PD si PLD privind situatia din agricultura si sanatate. Ambele motiuni cer premierului revocarea din functie a ministrilor de resort, pentru ca au fost incapabili sa gestioneze eficient domeniile care le revin si sa prezinte o strategie pentru acestea.
Ele sunt intitulate sugestiv "Astazi, criza in sanatate are nume propriu: Eugen Nicolaescu" si "Ministrul Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti" si au fost depuse in urma cu o saptamana. Motiunea simpla se considera aprobata daca intruneste votul majoritatii deputatilor prezenti. Conform articolului 164 din Regulamentul Camerei Deputatilor, daca motiunea va trece, hotararea e trimisa Guvernului, care va tine cont de pozitia din motiune. Si PSD a depus doua motiuni pe aceleasi teme, una la Senat si una la Camera Deputatilor. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.