Raiffeisenbank Bulgaria, va contracta un credit de 325 mil euro, cu durata de doi ani, pentru a finanta dezvoltarea operatiunilor, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Initial, Raiffeisen a intentionat sa imprumute 200 mil euro, dar interesul rid
Raiffeisenbank Bulgaria, va contracta un credit de 325 mil euro, cu durata de doi ani, pentru a finanta dezvoltarea operatiunilor, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Initial, Raiffeisen a intentionat sa imprumute 200 mil euro, dar interesul ridicat pentru tranzactie a determinat majorarea sumei. Bancile Bayern LB, BNP Paribas, Erste si Mizuho au fost desemnati aranjori ai creditului. "Succesul acestui acord indica increderea acordata de comunitatea financiara internationala Raiffeisenbank si sectorului bancar bulgar", a declarat presedintele Raiffeisen din Bulgaria, Momchil Andreev.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.