Global Trade Center (GTC), unul dintre jucatorii importanti de pe piata de real estate autohtona, anunta investitii de peste 500 de milioane in urmatorii trei ani. Presedintele GTC Romania, Shimon Galon, spune ca firma pe care o conduce va continua s
Global Trade Center (GTC), unul dintre jucatorii importanti de pe piata de real estate autohtona, anunta investitii de peste 500 de milioane in urmatorii trei ani. Presedintele GTC Romania, Shimon Galon, spune ca firma pe care o conduce va continua sa dezvolte noi proiecte atat in Bucuresti, cat si in tara.


Un prim pas il constituie lansarea unui nou proiect rezidential de aproximativ 1.300 de apartamente. Situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua Odai si in apropierea padurii Baneasa, microcartierul va ocupa o suprafata de 10 hectare. Arhitectul care se ocupa de proiect, George Mitrache, afirma ca plusul acestor apartamente fata de altele construite mai aproape de centrul orasului este spatiul comun generos pe care il ofera. „Aproximativ 30-35% din cei 100.000 de metri patrati ai Felicity Residentials vor fi ocupate de spatii verzi" precizeaza George Mitrache.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.