Grupul Ringier AG renunta la cele 12 ghiduri TV pe care le publica in Romania, Elvetia, Republica Ceha si Slovacia. Editura Heinrich Bauer va prelua titlurile din Romania, Slovacia si Republica Ceha, in timp ce titlurile din Elvetia vor merge la Axel
Grupul Ringier AG renunta la cele 12 ghiduri TV pe care le publica in Romania, Elvetia, Republica Ceha si Slovacia. Editura Heinrich Bauer va prelua titlurile din Romania, Slovacia si Republica Ceha, in timp ce titlurile din Elvetia vor merge la Axel Springer.

In Romania, Ringier editeaza ghidurile TV Mania si TV Satelit. Potrivit unui comunicat al companiei, decizia de vanzare a ghidurilor TV a fost determinata de considerente strategice.
Astfel, Grupul Bauer Publishing va prelua revistele de programe Euro Televizia, Tele Magazin si TV Max din Slovacia, TV Max, TV Plus, TV Revue si Tydenik Televize din Republica Ceha, precum si TV Mania si TV Satelit din Romania. Suplimentele ghiduri TV ale ziarelor editate de Ringier nu vor fi vandute impreuna cu revistele. Pretul tranzactiei nu a fost dezvaluit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.