Garsonierele confort trei  au ajuns sa se vånda cu 30.000 de euroFostele camere din caminele de nefamilisti, ajunse intre timp garsoniere confort III, au atins preturi-record, de peste 30.000 de euro. Cele mai cautate sunt chitimiile care
Garsonierele confort trei au ajuns sa se vånda cu 30.000 de euroFostele camere din caminele de nefamilisti, ajunse intre timp garsoniere confort III, au atins preturi-record, de peste 30.000 de euro. Cele mai cautate sunt chitimiile care au WC-ul inauntru si gazele la usa, situate in zone mai „curatele“ ale Capitalei.

O garsoniera de trei pe patru, ce nu masoara mai mult de 15 mp cu tot cu grupul sanitar si chicineta din dotare, a ajuns sa fie vanduta in Capitala cu 30.000 de euro. Daca respectiva chitimie se afla intr-un bloc la care poti sa ajungi fara body-guarzi, are WC-ul inauntru si gazele naturale trase macar pana la usa, pretul poate fi chiar mai mare, mergand pana la 34-35.000 de euro. Este vorba despre camerele din caminele de nefamilisti ale epocii Ceausescu, cumparate intre timp de catre fostii chiriasi, si care acum isi schimba pentru a treia sau a patra oara proprietarul. O astfel de „locuinta“ contine in cazul cel mai fericit un grup sanitar compus din WC si o chiuveta mica la care este atasat un fur tun de dus. Pe post de bucatarie exista un spatiu de 1,5 metri patrati, pe care noii proprietari il amenajeaza in fel si chip, dar fara a reusi sa inghesuie aici si aragazul si frigiderul.

Conforturile III bat la pret blocurile noi
In anunturile date la „Mica Publicitate“ proprietarii garsonierelor confort III isi lauda marfa cat pot de bine: „gresie, faianta, termopan, usa de metal, gaze“ etc. Nici nu este greu sa iti renovezi o astfel de garsoniera. Cu o cutie de faianta, doua de gresie si o galetusa de vopsea lavabila, un meserias bun ar face sa straluceasca o astfel de camaruta intr-o singura zi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.