"Avem o viata! Ce facem cu ea?"
Ei bine, si emisiunea "Inapoi la argument" a ajuns la ultima editie. Este o emisiune in care sunt dezbatute teme din cultura romaneasca, dar si din cea europeana, o emisiune careia cu greu ii gasim un corespondent
"Avem o viata! Ce facem cu ea?"
Ei bine, si emisiunea "Inapoi la argument" a ajuns la ultima editie. Este o emisiune in care sunt dezbatute teme din cultura romaneasca, dar si din cea europeana, o emisiune careia cu greu ii gasim un corespondent in grilele altor televiziuni. Este destul de dificil sa recomanzi o emisiune deja cu traditie, recunoscuta si care a reusit sa captiveze un anume segment de piata, destul de mic, din pacate. Totusi, daca ati ratat editiile anterioare si urmariti cu interes dezbaterile pe teme culturale, cu discursuri expresive si interesante, intre personalitati cu adevarat reprezentative pentru cultura noastra, va propunem aceasta ultima editie, invitat fiind Andrei Plesu. "Avem o viata! Ce facem cu ea?" - acesta este punctul de plecare al discutiei si moderatorul emisiunii, putin mai pesimist, sustine ca in prezent, din pacate, viata noastra mereu ne scapa printre degete. Oarecum mai optimist, invitatul sau ne propune cateva retete pentru ca viata sa nu ne mai scape printre degete: "Sa te opresti in loc, sa tragi aer in piept, sa iesi din gata facutul care ti se pregateste", sugereaza Andrei Plesu. Sau "sa nu ne lasam imbolnaviti de seria de figuri impuse", mai spune acesta. O emisiune cu o tema mai practica sa zicem, ce ne poate oferi cateva idei de a iesi de sub "domnia" circului mediatic si politic, ce ne sufoca in fiecare zi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.