De noua luni, Catrinel Sandu locuieste in Florida. Cu toate acestea, blonda nu are inca toate formele legale pentru a putea incepe o activitate. Vedeta a angajat o avocata care sa faca toate demersurile pentru a-i obtine viza de lucru. Ea spera ca,
De noua luni, Catrinel Sandu locuieste in Florida. Cu toate acestea, blonda nu are inca toate formele legale pentru a putea incepe o activitate. Vedeta a angajat o avocata care sa faca toate demersurile pentru a-i obtine viza de lucru. Ea spera ca, cel tarziu in octombrie, actele sa fie puse la punct, in momentul de fata fiindu-i interzis sa semneze un contract de munca. Abia atunci aceasta va putea incepe activitatea de coregraf si va putea participa la castinguri ale posturilor locale de televiziune. Convinsi ca totul va merge conform planului, Catrinel si sotul ei, tenismenul Gabi Trifu, si-au programat primul copil pentru la anul. In momentul de fata, blonda se afla in tara unde va realiza emisiunea "Freshmania" la National TV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.