Indulgent. Fotbalistii lui Mircea Rednic s-au sufocat la antrenament, iar "profesorul" i-a trimis la vestiare "Puriul" si-a anuntat elevii atunci cand s-a reunit lotul: "Doar prima zi va fi mai lejera". Au urmat cateva ture de teren, apoi, interviur
Indulgent. Fotbalistii lui Mircea Rednic s-au sufocat la antrenament, iar "profesorul" i-a trimis la vestiare "Puriul" si-a anuntat elevii atunci cand s-a reunit lotul: "Doar prima zi va fi mai lejera". Au urmat cateva ture de teren, apoi, interviuri. A doua zi, Mircea Rednic i-a chemat pe fotbalisti dis-de-dimineata, pentru a evita canicula. Le-a pregatit un program de 90 de minute, pe care a crezut ca-l va putea duce la bun sfarsit. Acea canicula despre care Claudiu Raducanu credea ca este un ucigas in serie a stat la panda si i-a altoit pe "cainii" lui Rednic. Cu limbile scoase de un cot, dinamovistii au intrerupt de cateva ori antrenamentul, golind zeci de bidoane de apa plata. Mircea a schimbat foaia, injumatatind timpul alocat sedintei de pregatire. Doua-trei comenzi scurte, dupa care anuntul fericirii: "Gata, la vestiare!". Confruntandu-se cu probleme medicale, Catalin Munteanu si Claudiu Niculescu s-au antrenat separat. Besiktas pe lista Pana pe 4 iulie, "ros-albii" se vor antrena in "Stefan cel Mare", dupa care vor pleca in Austria, pentru un stagiu de 17 zile. In aceasta perioada, Dinamo va disputa cinci partide de verificare, cu Duisburg, Eintracht, Sparta Praga, Besiktas si Red Bull Salzburg. Formatia turca ar putea sa le fie "cainilor" adversar in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.