Vasile Marica, in varsta de 27 de ani, din satul Miclauseni, judetul Iasi, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav. Judecatorii l-au gasit vinovat pentru comiterea infractiunii de omor. El si-a ucis in bataie iubita, de
Vasile Marica, in varsta de 27 de ani, din satul Miclauseni, judetul Iasi, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav. Judecatorii l-au gasit vinovat pentru comiterea infractiunii de omor. El si-a ucis in bataie iubita, desi femeia era insarcinata in doua luni. Dupa ce a fost retinut de politie, Marica a declarat ca era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul comiterii faptei si ca a comis crima deoarece era extrem de gelos ca femeia il insala. Fapta a avut loc in septembrie 2006, dupa ce Vasile si Cristina Cojocaru, prietena lui, primisera o importanta suma de bani dupa ce muncisera o vara intreaga ca zilieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.