4.500 de tineri, membri ai Partidului Social Democrat, solicita intr-un mesaj on line, conducerii partidului, masuri dure impotriva presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, in semn de protest ca acesta i-a jignit pe vicepresedintii Victor Ponta
4.500 de tineri, membri ai Partidului Social Democrat, solicita intr-un mesaj on line, conducerii partidului, masuri dure impotriva presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, in semn de protest ca acesta i-a jignit pe vicepresedintii Victor Ponta si Vasile Dancu, relateaza Rompres. Protestul tinerilor a fost facut pe site-ul PSD, a declarat, duminica, pentru Rompres, presedintele Tineretului Social Democrat (TSD), Nicolae Banicioiu. ''4.500 de membri ai TSD, care au accesat site-ul PSD, si care si-au dat numele, nu sunt de acord ca Marian Vanghelie a jignit in public doi vectori de imagine ai PSD -Victor Ponta si Vasile Dancu - si cer masuri radicale din partea conducerii PSD'', a precizat Banicioiu.
De altfel, in cadrul Biroului Permanent al PSD, care a avut loc, duminica, la Oradea, Nicolae Banicioiu a fost mandatat sa solicite conducerii PSD masuri impotriva lui Vanghelie, in cadrul sedintei de luni a Biroului Permanent National.
''Marian Vanghelie m-a jignit si pe mine, intr-o emisiune recenta televizata, afirmand ca nu sunt om politic. Prin afirmatiile sale jignitoare, el a jignit toata organizatia de tineret a PSD, este inadmisibil ca Marian Vanghelie a ajuns sa ne jigneasca pe toti'', a aratat presedintele TSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.