Guvernul Tariceanu nu poate asigura Romaniei un parcurs normal, in fiecare zi se va adauga o pata neagra in guvernarea tarii, a declarat, duminica, la Buzau, intr-o conferinta de presa, vicepresedinte Partidului Democrat (PD), Cezar Preda, citat de a
Guvernul Tariceanu nu poate asigura Romaniei un parcurs normal, in fiecare zi se va adauga o pata neagra in guvernarea tarii, a declarat, duminica, la Buzau, intr-o conferinta de presa, vicepresedinte Partidului Democrat (PD), Cezar Preda, citat de agentia Rompres.
Liderul democrat crede ca ministrul de externe Adrian Cioroianu nu este un exemplu singular, "ca membru al Comisiei de politica externa a Camerei Deputatilor, am spus ca domnia sa nu va fi un bun ministru de externe, nu-i cunosc alte priceperi in care domnia sa exceleaza, insa sustin ca nu va fi niciodata un bun ministru de externe".
Potrivit acestuia, "neprofesionalismul din alte ministere- invatamant, justitie, aparare-, conduce la concluzia ca primul-ministru Tariceanu nu are o echipa care sa asigure Romaniei un parcurs normal la jumatatea anului 2007'".
"Nu numai Adrian Cioroianu ar trebui sa demisioneze, ci si primul-ministru, pentru ca in fiecare se va adauga o pata neagra in guvernarea tarii'', a mai spus Cezar Preda.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.