Desi negocierile de luni dimineata dintre Uniune si PD au esuat, parlamentarii maghiari refuzand sa se retraga de la guvernare sau sa voteze o motiune impotriva Guvernului din care fac parte, Marko (foto) a decretat armistitiu cu Cotrocenii. Surse pa
Desi negocierile de luni dimineata dintre Uniune si PD au esuat, parlamentarii maghiari refuzand sa se retraga de la guvernare sau sa voteze o motiune impotriva Guvernului din care fac parte, Marko (foto) a decretat armistitiu cu Cotrocenii. Surse parlamentare ne-au precizat ca UDMR ar fi cerut in schimb garantii privind "ingroparea" dosarelor liderilor Uniunii, dar si ca rivalii radicali de la UCM nu vor reusi sa se inscrie ca partid politic. Aceleasi surse ne-au precizat ca intentia lui Marko Bela este de a-i trimite semnale "prietenoase" lui Basescu pentru "ingroparea" dosarelor. "Am afirmat si reafirm ca trebuie sa inchidem polemica noastra cu presedintele tarii. Suntem constienti ca el are alta viziune asupra constructiei institutiilor democratice, noi avem o alta viziune, vom incerca sa ne impunem aceasta viziune, dar nu dorim sa fim intr-o polemica permanenta. Daca vom fi lasati, bineinteles", a precizat ieri, Marko Bela. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.