"Tontogolul" lui Banel Nicolita (daca doriti sa revedeti http://www.youtube.com/watch?v=K8Q0oh8OEzw ) din editia trecuta a Ligii Campionilor are concurenta serioasa in istoria fotbalului. Imaginile urmatoare, credem noi, sint edificatoare. Nici nu ma
"Tontogolul" lui Banel Nicolita (daca doriti sa revedeti http://www.youtube.com/watch?v=K8Q0oh8OEzw ) din editia trecuta a Ligii Campionilor are concurenta serioasa in istoria fotbalului. Imaginile urmatoare, credem noi, sint edificatoare. Nici nu mai conteaza numele echipei sau poza din buletin a fotbalistilor care au conclucrat la culmea autogolului, realizata inmai putin de 30 de secunde. Deranjat probabil ca a fost siciit de atacantii adeversi in ultimele minute, portarul degajeaza cit mai departe de careul propriu. Mingea cade departe de cercul de la centrul terenului si rateaza de putin capul unui fundas indragostit de samponul de urzici, topaie in fata portarului advers si...suspans...fanii rasufla usurati cind un fundas reuseste sa puna piciorul pe naravasul balon. Un-doi cu bara propriei porti, plasa se zguduie de fericire, iar fundasul a plecat probabil in echipamentul de joc spre casa, neriscind o intilnire cu colegii la vestiare. Incredibilul autogol:



Nu rata nici cele mai mari gafe de portari:


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.