Conducerea Politiei Capitalei a demarat o ancheta dupa ce, luni seara, un barbat de 40 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de autoturismul unui echipaj al Sectiei 25 Politie, aflat in misiune. Martorii sustin ca politistii au fugit de la locu
Conducerea Politiei Capitalei a demarat o ancheta dupa ce, luni seara, un barbat de 40 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de autoturismul unui echipaj al Sectiei 25 Politie, aflat in misiune. Martorii sustin ca politistii au fugit de la locul accidentului, insa reprezentantii Politiei infirma aceste acuzatii. Incidentul s-a petrecut luni, in jurul orei 17.00, in timp ce doua echipaje de politie se deplasau la o misiune avand semnalele luminoase si acustice in functiune. La intersectia strazii Romancierilor cu Aleea Valea Boteni, din sectorul 6 al Capitalei, prima masina a lovit usor un barbat de 40 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Unul dintre martori, Ionut Calinescu, sustine ca “prima masina nu a oprit, s-a oprit a doua. Politistii s-au uitat la pieton, l-au luat de pe trecere, l-au imbrancit pe trotuar si au plecat mai departe. La vremea aceea nu aveau sirenele pornite, le-au pornit dupa“, a mai spus martorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.