Telefonul fix se incinge pentru ca pur si simplu nu-ti vine sa te opresti, de cand poti sa vorbesti fara grija facturii. Nu e o pacaleala si nici macar o exagerare. Ati citit bine. Telefonul fix de la Romtelecom poate fi folosit de-acum in voie, fara
Telefonul fix se incinge pentru ca pur si simplu nu-ti vine sa te opresti, de cand poti sa vorbesti fara grija facturii. Nu e o pacaleala si nici macar o exagerare. Ati citit bine. Telefonul fix de la Romtelecom poate fi folosit de-acum in voie, fara sa ne mai facem griji ca factura lunara va fi mai mare decat ne-am fi dorit.
Cum e posibil acest lucru? Simplu! Intrebati de Confort Nelimitat de la Romtelecom. Este noul abonament care permite clientilor sa sune gratuit si nelimitat, in reteaua Romtelecom, pentru aproximativ 37 lei pe luna (11,2 euro, fara TVA). Oricare din cei peste trei milioane de clienti ai companiei poate sa aleaga acest abonament. Cei care folosesc Confort Nelimitat pot, in plus, sa faca economii importante la convorbirile pe mobil, avand parte de o reducere de 33% pentru apeluri catre numere de telefonie mobila din Romania. Iar din luna mai toate celelalte abonamente de la Romtelecom includ si ele beneficii, ca, de exemplu, convorbiri gratuite nelimitate, in afara orelor de varf, in reteaua Romtelecom (pentru abonamentele cu minute incluse Confort 50 si Confort 200) sau tarife mai mici pentru apeluri efectuate in reteaua Romtelecom (pentru abonamentul Confort Standard). Si toate acestea se intampla automat, pentru toti clientii, fara ca acestia sa plateasca nimic in plus.
Iar daca aveti rude, iubiti, prieteni sau cunostinte in strainatate, de acum puteti sa ii sunati cu mult mai ieftin, cu doar 9,99 eurocenti pe minut pentru apelurile pe fix catre toate tarile membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elvetia, Israel si Islanda, precum si pentru cele pe fix si mobil catre SUA si Canada. Noua oferta de la Romtelecom vine dupa cativa ani in care compania s-a antrenat pentru competitie. Romtelecom s-a pus pe picioare financiar, s-a restructurat, s-a modernizat cu tehnologii noi si acum e gata de intrecere. Noua oferta de la Romtelecom poarta un nume - "Clientul pe locul 1": acesta e felul in care o companie alege sa raspunda asteptarilor clientilor sai. Cu foarte multa consideratie!
Toate detaliile despre noua oferta a Romtelecom se gasesc pe www.romtelecom.ro, la 930 (apel gratuit din reteaua companiei) sau in magazinele Romtelecom din toata tara.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.