Pilotul de raliu Mihai Leu a fost surprins, la drum de seara, in masina cu o tanara blonda. Obisnuit cu sicanele competitiei, campionul nici macar nu a clipit in fata blitzurilor paparazzilor Ciao!, insa partenera sa de drum si-a acoper

Pilotul de raliu Mihai Leu a fost surprins, la drum de seara, in masina cu o tanara blonda. Obisnuit cu sicanele competitiei, campionul nici macar nu a clipit in fata blitzurilor paparazzilor Ciao!, insa partenera sa de drum si-a acoperit fata cu mainile. Nervos din cauza reactiei tinerei, care lasa loc unei serii de interpretari nu tocmai favorabile, Leu s-a rastit la ea asa cum o face in mod normal cu adevaratul sau copilot in circuit. Dezmeticita de reprosurile lui Mihai, blonda s-a "adunat" si si-a facut curaj sa coboare din masina. In acest timp, campionul a coborat si el dar a abordat directia opusa tinerei, cautandu-si ceva de lucru in spatele automobilului. Cei doi s-au despartit fara prea multe cuvinte, partenera de drum a campionului indreptandu-se spre un club de noapte. Pe drum, pentru a-si masca probabil stanjeneala, ea a inceput sa vorbeasca la telefon. Imediat dupa ce a "debarcat-o" pe blonda, Mihai Leu a parasit locul. Departe de a avea o reputatie de cuceritor, fostul boxer nu prea a dat ocazia pana acum sa fie vazut in compania unei femei, alta decat sotia sa, Anna. Mihai este casatorit de aproape 15 ani cu o italianca, impreuna cu care are un fiu pe nume Marco.
Rudel Obreja face "sparing" tot cu o blonda
Desi in viata de zi cu zi sunt rivali, un alt mare fost boxer, Rudel Obreja, impartaseste gusturile lui Mihai Leu privind insotitorul de bord. Presedintele Federatiei de Box are o iubita foarte blonda si, de asemenea, mult mai tanara.
Legatura lui Obreja cu modelul Mihaela Cocos a devenit publica anul trecut cand a divortat de sotia lui, Leyla.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.