Peste 20 de interlopi braileni au fost pedepsiti de dusmanii din gastile adverse cu sectionarea tendoanelor, in ultimii doi ani. Costin Caluda, fiul faimosului interlop decedat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, este ultimul pe lista

Peste 20 de interlopi braileni au fost pedepsiti de dusmanii din gastile adverse cu sectionarea tendoanelor, in ultimii doi ani. Costin Caluda, fiul faimosului interlop decedat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, este ultimul pe lista spitalizatilor cu tendoanele sectionate. Tanarul, de 21 de ani, a fost atacat de sase barbati, ieri-noapte, cu bate, bolovani si sabii, in chiar centrul orasului, si lasat intr-o balta de sange. A ajuns la spital cu tensiunea 6, cu tendoanele de la piciorul drept taiate si numeroase plagi la nivelul toracelui si al fetei. "Taierea tendoanelor a devenit o moda printre sangerosii interlopi braileni, numerosi membri ai "brigazilor" fiind loviti in acest mod de adversarii lor", spun surse din Politie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.