La spitalele Colentina si Sfantul Pantelimon, instanta a decis „la loc comanda“ pentru directorii demisi de ministrul Eugen Nicolaescu. Astfel, prin hotararea definitiva si irevocabila a instantei supreme, chirurgul Sorin Simion isi va r
La spitalele Colentina si Sfantul Pantelimon, instanta a decis „la loc comanda“ pentru directorii demisi de ministrul Eugen Nicolaescu. Astfel, prin hotararea definitiva si irevocabila a instantei supreme, chirurgul Sorin Simion isi va relua scaunul mult-råvnit, disputat si ocupat pana acum de un manager de sorginte liberala la „Colentina“, iar Dan Serban va reveni in functia de director al spitalului „Sfantul Pantelimon“.

Sorin Simion a declarat, ieri, pentru Mediafax: „Ministrul sanatatii a castigat initial pe fond. Eu am facut recurs, am castigat. El a facut intampinare la Inalta Curte. In 20 martie, a trimis la intampinare un avocat care a cerut amanarea. De cinci ori a amanat prezentarea. Luni, instanta mi-a dat castig de cauza. De acum sunt director“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.