Va mai aduceti aminte de scena in care Michael Jackson si-a scos copilul pe geam pentru a-l arata lumii intregi? Presa l-a taxat dur la momentul respectiv pe megastar pe buna dreptate. Paparazzii Ciao! au surprins o scena asemanatoare pe plaiu

Va mai aduceti aminte de scena in care Michael Jackson si-a scos copilul pe geam pentru a-l arata lumii intregi? Presa l-a taxat dur la momentul respectiv pe megastar pe buna dreptate. Paparazzii Ciao! au surprins o scena asemanatoare pe plaiurile dambovitene. In ultimul numar al revistei o puteti "admira" pe bona micutei Irina vazandu-si de viata personala si uitand de cea pe care o are in grija, respectiv comoara familiei Columbeanu. Fara a avea prea multa experienta, cel putin asa pare, bona respectiva are o mana ocupata cu telefonul la care vorbeste de zor, iar cu cealalta o tine pe Irina extrem si periculos de aproape de balustrada pontonului. Oare exigentul Iri stie cat de aproape priveste fiica lui apa, din bratele bonei? Atat de aproape incat poate in orice moment sa fie scapata, Doamne fereste!, pentru o balaceala pe cinste.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.