SIF Banat-Crisana a inceput, ieri, distribuirea dividendelor pentru exercitiul financiar 2006, actionarii inregistrati la 16 mai urmand sa primeasca 0,06 lei pentru o actiune detinuta, a anuntat societatea de investitii. Astfel, persoanele fizice car
SIF Banat-Crisana a inceput, ieri, distribuirea dividendelor pentru exercitiul financiar 2006, actionarii inregistrati la 16 mai urmand sa primeasca 0,06 lei pentru o actiune detinuta, a anuntat societatea de investitii. Astfel, persoanele fizice care detin intre 200 si 5.000 de actiuni si nu au solicitat, pana la 6 iunie, plata prin virament bancar, vor primi contravaloarea dividendelor prin mandat postal, incepand cu 12 iunie. Actionarii cu mai putin de 200 de titluri isi vor ridica dividendele de la sediul central al societatii sau de la sucursalele acesteia, incepand cu data de 3 iulie.
Persoanele fizice care detin mai mult de 5.000 de actiuni si persoanele juridice vor primi sumele cuvenite prin virament intr-un cont bancar in lei. SIF Banat-Crisana va acorda dividende in valoare totala de 32,93 milioane de lei. Nivelul dividendului este cu un ban peste valoarea de 0,05 lei pe actiune acordata de firma pentru anii 2004 si 2005.
Societatea de investitii s-a plasat, anul trecut, pe prima pozitie in topul SIF sub aspectul profitului net, cu un rezultat de 83,14 milioane de lei. Profitul net al societatii a depasit cu 64,8% valoarea din 2005.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.