"Ne lipseste ceva, poate ambitia. Am 29 de ani si nu mai am timp de pierdut", a fost declaratia-soc a lui Drogba, care vrea sa plece de pe Stamford Bridge. Ivorianul, care a marcat 33 de goluri pentru Chelsea

"Ne lipseste ceva, poate ambitia. Am 29 de ani si nu mai am timp de pierdut", a fost declaratia-soc a lui Drogba, care vrea sa plece de pe Stamford Bridge. Ivorianul, care a marcat 33 de goluri pentru Chelsea, a avut un sezon exceptional, dar "The Blues" au ratat toate titlurile importante. "Milionarii" lui Abramovici au incheiat pe doi in Premier League, in spatele lui Manchester United, iar in Liga Campionilor au capotat in fata unei alte rivale din "Insula", Liverpool. "Nu a fost un sezon tocmai rau, dar aici s-au investit bani multi, iar pretentiile sunt pe masura", a mai spus Drogba. Chelsea a castigat doua trofee anul acesta, Cupa Ligii si Cupa Angliei, prea mici, insa, pentru un club care a incercat sa cumpere performanta. "Fotbalul din Spania si Italia este foarte atractiv. Mi-ar placea sa joc candva acolo", a marturisit ivorianul, cel mai bun jucator african anul trecut. Barcelona, Real Madrid, AC Milan sau Inter pot fi urmatoarele destinatii pentru Drogba. Presedintele catalanilor, Joan Laporta, a declarat in mai multe randuri ca este un admirator al atacantului de culoare. Barcelona, spun cei de la "France Football", mai este in tratative cu un mare atacant din "Albion", Thierry Henry, de la Arsenal. Nici Chelsea nu sta degeaba. "Albastrii" ii vizeaza pe Daniel Alves, de la Sevilla, si pe Florent Malouda, de la Lyon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.