Ceasul de mana despre care Casa Alba a negat ca i-ar fi fost furat presedintelui american George W. Bush in timpul unei bai de multime din Albania a fost scos la vanzare pe eBay la pretul de 100.000 de dolari, informeaza un portal britani

Ceasul de mana despre care Casa Alba a negat ca i-ar fi fost furat presedintelui american George W. Bush in timpul unei bai de multime din Albania a fost scos la vanzare pe eBay la pretul de 100.000 de dolari, informeaza un portal britanic.

Potrivit anuntului publicat pe eBay, care nu este totusi insotit de fotografie, autenticitatea ceasului poate fi verificata gratie gravurii.

Purtatorul de cuvant al Casei Albe a negat orice legatura intre ceasul scos la licitatie si ceasul presedintelui.

"Faptul ca pe eBay este disponibil un ceas de platina pe care scrie 'Lui George, cu dragoste de la admiratorii sauditi' nu inseamna nimic. Aveti incredere in mine de data aceasta. Presedintele are", a declarat Tony Snow.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.