Serviciile postale, scumpite cu 100% pana in 2008
Posta Romana a anuntat, ieri, ca va majora in acest an cel putin o data tarifele pentru produsele incluse in serviciul universal. Acesta include sortarea, transportul si livrarea trimite

Serviciile postale, scumpite cu 100% pana in 2008
Posta Romana a anuntat, ieri, ca va majora in acest an cel putin o data tarifele pentru produsele incluse in serviciul universal. Acesta include sortarea, transportul si livrarea trimiterilor postale interne si internationale. Conform conducerii companiei, Posta Romana are dreptul sa majoreze tarifele cu 100% pana in noiembrie 2008, in 3-4 trepte, cu un anunt prealabil de minimum 30 de zile.

Grevistii de la Mittal, buni de plata
Administratia Mittal Steel Galati cere in instanta aproximativ 3,4 milioane de dolari sindicatului Solidaritatea, drept despagubiri pentru pagubele care ar fi fost inregistrate in timpul celor trei zile de greva generala din aprilie, transmite Mediafax. "Solicitarea este facuta in cadrul dosarului prin care se contesta legalitatea grevei, introdus la doua zile de la inceperea protestelor", a declarat, ieri, Gheorghe Tiber, liderul Sindicatului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.