Salile de judecata ale Tribunalului Constanta au fost evacuate, ieri dimineata, de jandarmi dupa ce la Dispeceratul Apelului Unic de Urgenta a fost primit un apel care sesiza faptul ca in cladire a fost amplasata o bomba. Cu toate ca incinta a fost e
Salile de judecata ale Tribunalului Constanta au fost evacuate, ieri dimineata, de jandarmi dupa ce la Dispeceratul Apelului Unic de Urgenta a fost primit un apel care sesiza faptul ca in cladire a fost amplasata o bomba. Cu toate ca incinta a fost evacuata in doar cateva minute, atat magistratii, cat si petentii fiind scosi in strada, echipele pirotehnice au intarziat sa apara. Considerand ca totul este doar o gluma, dupa aproape o ora de asteptare au ajuns la fata locului si echipele speciale. Gruparea specializata, care trebuia sa analizeze cateva zeci de camere, a fost formata din doar doi politisti. Astfel, pentru reinceperea sedintelor de judecata, magistratii au fost nevoiti sa astepte mai bine de trei ore ca politistii sa isi faca treaba. Alarma nu este singura de acest gen inregistrata de la inceputul acestui an. Sediul Primariei, Prefecturii si al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au cazut si ele prada glumetilor. Oamenii legii spun ca, din fericire, pana in momentul de fata, nici una dintre alarmale date nu a fost reala. Cercetarile sunt continuate in vederea identificarii persoanei care a dat alarma falsa cu bomba. Daca va fi prins, acesta risca sa primeasca ani grei de inchisoare pentru comiterea infractiunii de acte de terorism.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.