Daniela Miclovan
Dana Nastase, sotia fostului premier, s-a intors printre oamenii de rand. Ea, care isi facea shoppingul, pe vremuri, numai in marile magazine ale lumii, a ajuns acum sa targuiasca de la Carrefour, si nu cele mai scumpe

Daniela Miclovan
Dana Nastase, sotia fostului premier, s-a intors printre oamenii de rand. Ea, care isi facea shoppingul, pe vremuri, numai in marile magazine ale lumii, a ajuns acum sa targuiasca de la Carrefour, si nu cele mai scumpe produse. Semn ori ca familia a decis sa mai renunte la aroganta care a facut-o celebra, ori ca teama de procurori o face sa dramuiasca foarte atent cheltuielile.
Luni dupa-amiaza, intre orele 14.00 si 15.00, sotia fostului premier a descins dintr-un autoturism Mitsubishi Pajero la hypermarketul Carrefour Baneasa si, mai apoi, in apropiere, la Bricostore. Imbracata, am putea spune, neglijent, ea, care era recunoscuta pentru toaletele "pretioase" folosite - chiar daca nu deasupra oricaror critici de specialitate - Dana Nastase era insotita doar de soferul personal, care a si ajutat-o la cumparaturi. Intre targuielile sotiei fostului premier s-a numarat, lucru curios, mancare congelata, o nota proasta pentru cineva care detine o ditamai ferma la Cornu, ce i-ar putea furniza mancare proaspata. De asemenea, doamna Dana a mai luat apa plata, neaosa, Izvorul alb, ignorand marcile Evian sau Vittel, recunoscute pe plan international, dar considerabil mai scumpe, la fel si in cazul ceaiului Ice Tea Nestle, romanesc, ales in defavoarea ceaiului de lux San Pellegrino, preferatul oamenilor bogati. A luat si un bax de hartie A4 alba, ca doar sotul e editorialist la un cotidian central, plus niste spray antiinsecte (au indraznit gandacii sa profaneze bucataria Nastasestilor?) si detergenti de vase si rufe, lichizi. De la Bricostore, Dana Nastase a mai achizitionat cateva maruntisuri si ? interesant! - o coada de matura. S-a stricat aspiratorul sau are de gand sa aiba o discutie mai dura cu sotul?
Lasand gluma deoparte, trebuie sa remarcam, nu fara un pic de malitiozitate, ca vremurile de acum par indepartate mult de cele in care Dana Nastase isi facea targuielile, cu sotul ori prietenele, in cele mai exotice metropole ale lumii, achitandu-le cu bani scosi din topuri de hartie A 4 decupate in mijloc. Sa ne amintim, bunaoara, povestea celor 820.000 de dolari - o avere - despre care procurorii spun ca i-ar fi dat fostului consul roman in China, Ioan Paun, pentru a-i cumpara diverse lucruri din indepartatul Orient. Gandindu-ne la bunurile luate de la Carrefour, nu ne vine in cap decat vechea sintagma "grandoare si decadere". Sau poate, cine stie?, "zeita" Dana a revenit, in fine, printre muritorii de rand.
Vedeti aici filmul cumparaturilor Danei Nastase


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.