Senatul a votat ieri un proiect de lege care le ofera demnitarilor si alte avantaje. Parlamentarii au unda verde la informatii clasificate fara a avea nevoie de un certificat de la Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, cum er
Senatul a votat ieri un proiect de lege care le ofera demnitarilor si alte avantaje. Parlamentarii au unda verde la informatii clasificate fara a avea nevoie de un certificat de la Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, cum era pana acum. Acum, e suficienta o simpla declaratie pe proprie raspundere de pastrare a confidentialitatii. Pentru a fi aprobata, legea a trecut de doua ori prin plen, prima oara cu 68 de voturi "pentru" si 7 abtineri, insuficiente pentru a fi adoptata. Cel care a obtinut retrimiterea legii in plen a fost senatorul PSD Serban Nicolae, acesta contestand votul initial.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.