Afaceristii din UDMR s-au gandit ca a venit timpul sa mai ciupeasca ceva din patrimoniul public si sa-l treaca, printr-o privatizare frauduloasa, in zestrea vreunui om de afaceri cu carnet de uniune. SC Drumuri si Poduri este programata sa treaca di
Afaceristii din UDMR s-au gandit ca a venit timpul sa mai ciupeasca ceva din patrimoniul public si sa-l treaca, printr-o privatizare frauduloasa, in zestrea vreunui om de afaceri cu carnet de uniune. SC Drumuri si Poduri este programata sa treaca din proprietatea publica in cea privata.

Sindicatul si Asociatia Drumarilor covasneni a adresat o sesizare conducerii Consiliului Judetean Covasna prin care aduce acuzatii grave „oligarhiei“ din jurul Societatii Judetene de Drumuri si Poduri si cere verificarea abuzurilor si ilegalitatilor pe care le-ar fi comis persoanele aflate la carma institutiei. Printre altele, directorul general al societatii Kicsi Jozsef si patru membri ai Consiliului de administratie sunt acuzati ca s-ar afla in situatie de incompatibilitate si conflict de interese, fiind actionari directi sau indirecti la firme concurente. Reclamatia este semnata si de doi directori ai institutiei, Virgil Braescu si Varga Francisc.

Acuzatii se disculpa
Directorul Societatii de Drumuri si Poduri Covasna, Kicsi Jozsef, recunoaste ca e actionar majoritar la SC Favorit SRL, insa spune ca firma n u are absolut nimic de-a face cu SC Drumuri si Poduri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.