Belgianca vizeaza al patrulea titlu, in ultimii cinci ani, pe zgura pariziana. In sferturi, liderul ierarhiei WTA a trecut in minimum de seturi de una dintre cele mai puternice adversare, Serena Williams, 6-4, 6-3. Cele doua s-au mai in

Belgianca vizeaza al patrulea titlu, in ultimii cinci ani, pe zgura pariziana. In sferturi, liderul ierarhiei WTA a trecut in minimum de seturi de una dintre cele mai puternice adversare, Serena Williams, 6-4, 6-3. Cele doua s-au mai intalnit o data anul acesta, in finala turneului de prima categorie de la Miami. Atunci, Henin s-a impus in prima mansa, la zero, dar a cedat dupa un final tensionat in care a ratat doua mingi de meci. "Serena este foarte puternica din punct de vedere mental, este o adevarata luptatoare. Am gresit acum doua luni, dar acum m-am descurcat mai bine", a spus belgianca nascuta la Liege. "Nu m-am miscat deloc, am lasat-o sa profite de mine. Este foarte frustrant, ma simt violata", a replicat Serena, care o conduce pe Henin, 6-4, in duelurile directe.
Adversara belgiencei, in semifinale, va fi Jelena Jankovic. Sarboaica, favorita numarul patru, a trecut in sferturi de semifinalista editiei precedente, Nicole Vaidisova. In cealalta semifinala se vor intalni Maria Sarapova si Ana Ivanovic. Sarapova a bifat o victorie scurta in fata compatrioatei Anna Chakvetadze, favorita noua, in timp ce Ivanovic a facut istorie, devenind a doua sportiva din Serbia calificata in penultimul act. Si pe tabloul masculin de concurs s-a stabilit o semifinala. Federer, care a trecut in patru seturi de Tommy Robredo, il va avea adversar pe Nikolai Davidenko, pentru un loc in ultimul act. Rusul a trecut in sferturi, 7-5, 6-4, 6-4, de argentinianul Guillermo Canas.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.