Minciuna este adevarul mascat. Ce informatii ascund insa sefii arbitrajului cand vine vorba de preferintele lor? Campionatul intern s-a incheiat de doua saptamani. Tot ce a ramas sunt clasamentele si statisti

Minciuna este adevarul mascat. Ce informatii ascund insa sefii arbitrajului cand vine vorba de preferintele lor? Campionatul intern s-a incheiat de doua saptamani. Tot ce a ramas sunt clasamentele si statisticile aparute in urma rezultatelor. Cum ar fi fost de asteptat in toata aceasta perioada, Comisia Centrala a Arbitrilor ar fi trebuit sa iasa cu o ierarhie finala a "fluierasilor" pentru acest sezon. Nu s-a intamplat, din motive lesne de inteles. Se incearca ascunderea unor adevaruri. Preferatii Augustus Constantin si Sorin Corpodean sunt in partea inferioara a listei si acest lucru nu trebuie scos la suprafata. Doar sunt si pe lista FIFA!

Sedinta neprevazuta
Informatii din birourile de la CCA ni-l indica pe Balaj ca fiind arbitrul cu cea mai mare medie pentru anul competitional deja incheiat. Rapoartele de joc si notele observatorilor sunt marturia acestui adevar. In mod normal, baimareanul ar fi trebuit sa conduca finala Cupei, insa cadoul i-a fost daruit lui Augustus Constantin, baiatul sefului de la arbitraj. La auzul interesului pentru acest subiect, Gheorghe Constantin a anuntat repede o consfatuire. "Vom face o sedinta maine si vom anunta ierarhia arbitrilor dupa sezonul incheiat", a spus presedintele CCA, asta la doua saptamani de la terminarea campionatului. "Numai de asta mai trebuia sa ne ocupam noi acum. Sa facem ierarhii si clasamente, cand avem atata treaba de facut", a continuat Constantin, care a uitat ca acest top este hotarator in privinta alegerii arbitrilor FIFA.

Balaj vrea 92.000 de euro de la Penescu
"Hotul numarul unu e Coltescu, iar Balaj e pe doi". Aceasta declaratie i-a adus lui Cornel Penescu, acum o luna, o suspendare de un an si o amenda de 9.000 de lei din partea Comisiei de Disciplina a FRF. Lucrurile nu s-au oprit aici. Cristian Balaj s-a considerat cu adevarat jignit de cele auzite si s-a hotarat sa-si faca dreptate in tribunal. Marti dimineata, arbitrul l-a dat in judecata pe patronul de la FC Arges, caruia ii cere daune morale de 92.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.