Pentru ca o firma turceasca ii ofera 80 de milioane de euro pentru angroul sau, deputatul PD Dumitru Puzdrea vrea sa evacueze peste noapte toti chiriasii sai arabi. In replica, de pe patul de spital, administratorul sau arab promite dezvaluiri.


Scandal mare in angroul deputatului PD Dumitru Puzdrea. Acesta a primit recent o oferta de 80 de milioane de euro pentru terenul pe care se afla complexul si vrea sa-i izgoneasca peste noapte pe comerciantii arabi. Acestia sunt cei care, ani buni, i-au burdusit buzunarele. Situat in zona Flora, terenul pe care se afla complexul era de mult timp vanat de investitorii imobiliari. Puzdrea s-a opus in toate felurile scoaterii la mezat a acelui teren. A mers pana acolo incat a angajat mai multi revolutionari care s-au pus in fata buldozerelor primariei, venite sa-i demoleze complexul. Se pare insa ca Puzdrea a aflat in sfarsit pretul corect al afacerii sale, pe care vrea s-o instraineze.


Deputatul PD a primit oferta de cumparare de 80 de milioane de euro de la o firma din Turcia, care ar dori sa ridice un nou Mall pe terenul cu pricina. Turcii au conditionat insa cumpararea, spunand ca nu dau banii pana cand chiriasii arabi nu elibereaza standurile. Ca sa nu rateze afacerea, Mitica Puzdrea le-a dat comerciantilor un preaviz de cinci zile, desi in contracte este stipulata anuntarea cu 30 de zile inaintea unei astfel de masuri coercitive.