Liberalii au ca singura varianta de lucru continuarea colaborarii cu PSD in actuala formula sau trecerea in Opozitie. Mai multi lideri ai PNL au stabilit, in unanimitate, marti seara, in biroul premierului de la Palatul Victoria, sa nu-i coopte
Liberalii au ca singura varianta de lucru continuarea colaborarii cu PSD in actuala formula sau trecerea in Opozitie.


Mai multi lideri ai PNL au stabilit, in unanimitate, marti seara, in biroul premierului de la Palatul Victoria, sa nu-i coopteze pe social-democrati la guvernare. Potrivit unor surse, toti participantii la discutie au fost de acord ca aducerea PSD la putere ar fi un act de sinucidere politica si au decis ca partidul nu va participa sub nicio forma la un Executiv condus de altcineva decat de Calin Popescu Tariceanu. In aceste conditii, liberalii sunt pregatiti sa accepte trecerea in Opozitie si declansarea alegerilor anticipate, daca oamenii lui Mircea Geoana vor merge pe varianta prezidentiala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.