Pro Cinema, ora 22.00
"Arta supravietuirii"
Prin "arta" se inteleg aici luptele martiale. Un harnic fermier afla ca i-a fost ucis fratele la Los Angeles. El nu mai asteapta sa-i descopere politia pe asasini si se hotaraste sa-si razbune fra
Pro Cinema, ora 22.00
"Arta supravietuirii"
Prin "arta" se inteleg aici luptele martiale. Un harnic fermier afla ca i-a fost ucis fratele la Los Angeles. El nu mai asteapta sa-i descopere politia pe asasini si se hotaraste sa-si razbune fratele, iar ca sa le faca fata ia mai intai lectii de arte martiale. Cand se simte stapan pe aceste "arte", ii provoaca la lupta, ca in basme, pe criminali. Pentru acest film de asa-zisa "actiune" si doua stele sunt prea mult.

Antena 1, ora 21.45
"Bahmuteanu si Prigoana.
Povestea continua"
Aceasta televiziune de sorginte "umanista" s-a gandit sa concureze B1 TV, invidioasa fiind pe acel reality-show al familiei Columbeanu. Au inventat pe cel al familiei cu pliciul, pentru ca tot asteapta un copil si pot transmite nasterea in direct, botezul in direct, cum se schimba scutecele in direct etc. Este incredibil cum un post generalist cu pretentii poate sa apeleze la o astfel de emisiune ca sa-si umple spatiul grilei de vara. si uite asa devin vedete, modele nationale si Bahmutenii, etalandu-si modesta lor avutie spirituala.

Hallmark, ora 23.00
"Eroare fatala"
Subiectul prin tema sa a mai bantuit multe scenarii. Vietile locuitorilor unei regiuni sunt amenintate de un virus mortal. Doi specialisti, un agent federal si un doctor care in trecut a facut o mare greseala, sunt cei care trebuie sa salveze de virus populatia. Au la dispozitie doar cateva zile pentru a-l descoperi pe posesorul acestei "arme mortale". Filmuletul e un thriller cica, de doua parale (stelute) cam l-au calificat cei care l-au vizionat.

Prima TV, ora 21.00
"Batalia sexelor"
Este un reality-show, inspirat evident, din "Tradati in dragoste". Patru cupluri sunt urmarite 40 de zile cu camera ascunsa pentru a vedea daca reusesc sa-si imbunatateasca relatiile. Paruielile, palmele, injuraturile abunda in surprinderea cuplurilor, de parca aceasta emisiune ar fi dedicata cultivarii violentei in familie. z


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.