Daniela Miclovan
Fostul consilier prezidential si director al SIE, Claudiu Saftoiu, ramas acum fara slujba, isi umple timpul cu ce poate. Intre altele, deloc ingrijorat de silueta, cel care pana mai ieri pastorea spionii patriei se dele

Daniela Miclovan
Fostul consilier prezidential si director al SIE, Claudiu Saftoiu, ramas acum fara slujba, isi umple timpul cu ce poate. Intre altele, deloc ingrijorat de silueta, cel care pana mai ieri pastorea spionii patriei se delecteaza cu celebrii mici ai Bucurestiului, anume cei de la Cocosatu?. Locul unde multe VIP-uri mioritice adasta pentru a-si face plinul, desi, in general, acestea prefera sa ii ia la pachet, localul in cauza nefiind chiar unul de cinci stele.
Modest, insa, barbatul Adrianei nu isi face probleme de protocol, dupa cum se vede din imaginile alaturate. Dupa ce a "consumat", vorba lui Ion Baiesu in "Tanta si Costel", o farfurie de mititei s-a urcat la volanul masinii sale Citroen Picasso (apropo, interesant cum oamenii lui Basescu s-au dotat cu masini de la premierul Tariceanu) si a demarat in forta, nu inainte de a-si "toaleta" dantura afectata de carnea tocata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.