Pe www.adevarul.ro, modalitatea de violare a serverelor Adevarul Holding Compania Adevarul Holding, editor al cotidianelor „Adevarul" si „Click!", a decis sa publice pe pagina de web www.adevarul.ro dovezile privitoare la violarea re

Pe www.adevarul.ro, modalitatea de violare a serverelor Adevarul Holding

Compania Adevarul Holding, editor al cotidianelor „Adevarul" si „Click!", a decis sa publice pe pagina de web www.adevarul.ro dovezile privitoare la violarea repetata a serverului companiei de catre persoane din trustul concurent, Ringier Romania, editor al cotidianelor „Evenimentul zilei" si „Libertatea".

Pentru ca oficiali ai Ringier Romania au facut declaratii potrivit carora Adevarul Holding ar incerca o "campanie de imagine", am decis sa dam publicitatii aproape integral dosarul care va ajunge si in justitia romana si elvetiana. Astfel, toti angajatii trusturilor Ringier Romania si Adevarul Holding, dar si alte persoane interesate, au posibilitatea de a se lamuri, cu probe concrete, asupra acuzatiilor formulate de Adevarul Holding.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.