In primul episod al reality-show-ului "Bahmuteanu si Prigoana ? povestea continua" (care incepe in aceasta seara, la Antena 1), protagonistii au fost permanent pusi pe sotii. Prigoana a glumit non-stop, s-a pozat cu bucataresele de la restaura

In primul episod al reality-show-ului "Bahmuteanu si Prigoana ? povestea continua" (care incepe in aceasta seara, la Antena 1), protagonistii au fost permanent pusi pe sotii. Prigoana a glumit non-stop, s-a pozat cu bucataresele de la restaurantul unde a avut loc nunta lui Victor Yila (n.r.-negrul de la Grupul Voua), caruia Adriana si Silviu i-au fost nasi, l-a luat pe seful salii in brate si i-a spus: "daca dragostea e mare, sexul nu mai conteaza". Intr-o alta scena, Adriana a intrat cu o falca-n cer si cu una-n pamant in camera unde se afla Silviu, pentru ca-l auzise intreband la telefon: "Ce faci, frumoasa mea?". Evident, nu l-a crezut ca vorbea cu menajera, a facut o scena de gelozie, astfel incat acesta a fost nevoit sa o cheme pe tanti Jeni ca sa confirme.
Concubinaj sau din nou la starea civila?
Chiar daca diminetile par linistite si calme, cei doi gasesc aproape mereu un subiect de disputa sau motive de gelozie. Mai mult decat atat, cei doi nu sunt casatoriti, cererea de impacare transmisa completului de judecata fiind respinsa. "Probabil din cauza ca s-au saturat de impacarile si certurile noastre", spune Adriana. Dar cum ea este insarcinata, e posibila si o nunta, altfel bebelusul va avea parinti care traiesc in concubinaj.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.