In cadrul proiectului "Orasele Romaniei", destinat dezvoltarii relatiilor europene ale asezarilor romanesti urbane, Alteta Sa Principele Radu de Hohenzollern-Veringen, reprezentant special al Guvernului Romaniei, insotit de ASR Principesa Margareta a
In cadrul proiectului "Orasele Romaniei", destinat dezvoltarii relatiilor europene ale asezarilor romanesti urbane, Alteta Sa Principele Radu de Hohenzollern-Veringen, reprezentant special al Guvernului Romaniei, insotit de ASR Principesa Margareta a Romaniei, a efectuat o vizita in judetul Vaslui. Primul popas l-au facut la Prefectura Vaslui, unde s-au intanit cu reprezentantii administratiei publice locale si judetene. "Am considerat ca si orasele mici trebuie cunoscute in lume. O data cu aderarea la UE, trebuie sa stim cum sa ne facem imagine si cum sa ne promovam produsele. Am fost in multe capitale ale lumii si orase mai mici si am intalnit locuri unde nu se stie de Romania si de ce s-ar putea face pentru aceasta tara. De asemenea, am intalnit oameni care vor sa faca ceva pentru Romania si nu stiu ce", a spus oaspetele. Tot la Prefectura, principele a mai afirmat ca una dintre cele mai mari "comori" ale poporului roman o reprezinta generatia tanara. De aici, oaspetii Vasluiului s-au deplasat la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, unde s-au intalnit cu oamenii de afaceri. Urmatorul popas l-au facut la Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu", unde Principele Radu le-a propus elevilor un concurs de proiecte.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.