Piscina sub turnul Eiffel
Pentru locuitorii Parisului, dar si pentru vizitatorii capitalei franceze, canicula acestei veri va fi mai suportabila decat in alte metropole ale lumii. Si asta pentru ca un grup de scafandri s-a gandit sa ofe

Piscina sub turnul Eiffel
Pentru locuitorii Parisului, dar si pentru vizitatorii capitalei franceze, canicula acestei veri va fi mai suportabila decat in alte metropole ale lumii. Si asta pentru ca un grup de scafandri s-a gandit sa ofere o experienta reconfortanta locuitorilor agasati de viata la oras: scufundari intr-un bazin artificial, amenajat sub Turnul Eiffel. O scufundare in piscina artificiala se incheie cu un pahar cu bautura racoritoare si chiar cu o mica gustare.

Casatorie anulata de o greseala de tipar
Dupa o nunta de vis in insulele Caraibe, odata intorsi acasa, britanicii Mike Goodhall si Heidi Loader au avut surpriza sa constate ca mariajul lor nu este recunoscut din cauza unei greseli in acte. Mirele nu a avut de ales si a inapoiat actele companiei care s-a ocupat de organizarea ceremoniei. Ghinion insa. Certificatul original a fost pierdut, asa ca, la sase luni de la casatorie, tinerii insuratei nu-si pot folosi numele de familie pentru a-si schimba pasaportul sau cardurile bancare.

Al doilea copil mort in masina mamei
Un copil a murit deshidratat, dupa ce a fost uitat de mama sa in masina, pe o caldura de nesuportat. Grabita sa ajunga la o sedinta programata inaintea inceperii orelor, profesoara Ilse Donckers si-a uitat bebelusul de opt luni in masina parcata in fata scolii din Baarle-Nassau, Olanda, intr-o zi torida. Cinci ore mai tarziu, cativa profesori au anuntat ca un baietel zace fara suflare intr-o masina din parcarea scolii. Este al doilea caz de acest gen petrecut in Europa, in numai o saptamana.

Blair, sef de trib
Premierul britanic, Tony Blair, a devenit sef onorific in Mahera, o colonie din Sierra Leone. Blair a fost numit "Shebora Matof", adica "Lider al Pacii", in timp ce sotia sa, Cherie, a primit titlul de "Bomtosseh" - prima doamna. Ceremonia de "inscaunare" a lui Blair, la care au participat 6.000 de persoane, a fost urmata de o petrecere cu dansuri si mancaruri traditionale locale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.