Concert extraordinar al starului George Michael pe stadionul Lia Manoliu din Capitala! 30.000 de romani s-au adunat sa asculte cele mai cunoscute melodii ale lui George Michael. Pe fanii cantaretului nici ploaia nu i-a facut sa renunte la spectacol si sa cante refrenele impreuna cu artistul devenit legenda. Starul pop si-a inceput concertul cu punctualitate britanica: la ora 21.00. Aparitia sa pe scena a fost marcata de explozia publicului, dar si de proiectiile multicolore care au izbucnit pe mai multe ecrane de leduri. „Flawless" - adica „fara cusur" - cu aceasta piesa si-a deschis el concertul, titlul cantecului dand si nota intregului show pus in scena la Bucuresti. Cu o instalatie sonora puternica si o alta de lumini impresionanta, George Michael a oferit celor 30.000 de oameni de pe stadion un spectacol de doua ore, cantand piese care i-au marcat cariera de 25 de ani si pe care fanii romani au demonstrat ca le stiu ca la carte.

Stadionul Lia Manoliu din Capitala a gazduit joi seara unul dintre cele mai incendiare concerte! Peste 20.000 de romani s-au adunat sa asculte cele mai cunoscute piese ale lui George Michael. Pe fanii cantaretului nici ploaia nu i-a facut sa renunte la spectacol si sa cante refrenele impreuna cu artistul. Starul pop si-a inceput concertul cu punctualitate britanica: la 21.00 si-a facut aparitia, intrarea sa in scena fiind marcata de explozia publicului, dar si de proiectiile multicolore care au inceput sa se desfasoare pe mai multe ecrane de leduri. „Flawless" - adica „fara cusur" - cu aceasta piesa si-a deschis el concertul, titlul cantecului dand si nota intregului show pus in scena la Bucuresti. Cu o instalatie sonora puternica si o alta de lumini impresionanta, George Michael a oferit publicului un spectacol de doua ore, prezentand piese care i-au marcat cariera de 25 de ani. Piese precum „Faith" sau „Fast Love" au fost intampinate de public cu explozii de tipete.
Pe final de concert, George Michael s-a retras din scena pentru a reveni la chemarile publicului sa incheie spectacolul cu o alta piesa de succes de-a sa, balada „Careless Whisper". Dupa aceasta, a facut o plecaciune, a coborat din nou in culise, spectatorii aplaudand din nou pentru inca un bis. Ba mai mult, intuind ce lipsea, spectatorii au cerut „libertate" si „Freedom" li s-a dat.
De la concertul aniversar nu au lipsit nici vedetele autohtone care au fredonat alaturi de cantaretul preferat. „Un mare cantaret. Ce asteptati de la el? Un concert pe cinste", crede Stefan Banica Jr. „Imi place mult. Eu am crescut cu George Michael. E tineretea mea. Cu mare drag am venit", spune creatoarea de moda Oana Roman.
Fanii lui George Michael au asistat la un concert extraordinar. Multi din cei care au venit pe stadion spun ca au asteptat o viata sa-l vada pe artist in carne si oase. Seara a inceput cu alte doua show-uri de exceptie. Primii care au cantat au fost cei de la trupa Simplu, urmati de Loredana.