Deputatul PSD, Victor Ponta, si-a dus masina, un superb Golf V GTI la un centru specializat pentru modificarea automobilelor, ca sa-i mareasca puterea! Paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe Ponta in timp ce discuta la atelierul firmei cu unul

Deputatul PSD, Victor Ponta, si-a dus masina, un superb Golf V GTI la un centru specializat pentru modificarea automobilelor, ca sa-i mareasca puterea! Paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe Ponta in timp ce discuta la atelierul firmei cu unul dintre mecanici. Politicianul ne-a explicat ca nu era multumit de forta masinii lui, care are "doar" 200 de cai putere: "I-am pus un cip, o componenta electronica la calculatorul de bord, care o sa asigure inca 30 de cai putere, peste cei 200 pe care ii are deja masina. Fiecare cu pasiunile lui!", a declarat Victor Ponta pentru CANCAN.
Deputatul a recunoscut ca ii place viteza si abia asteapta sa isi testeze masina modificata: "Din pacate, in Romania nu pot sa ating 240 de kilometri pe ora, cat arata bordul masinii". Pana cand aici vor exista autostrazi europene, Ponta se va multumi cu raliul de formula 3 din centrul Bucurestiului, insa doar ca simplu spectator. "Visez sa particip si eu la o asemenea cursa, dar mai am mult de alergat pana atunci", a adaugat Ponta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.