Bucurestenii au chefuit indelung dupa ce-au cucerit Cupa Romaniei, trofeu de care nu se mai apropiasera din 2001. Constantin Cazacu de la MFA, cel care e sponsor al handbalistilor de la Steaua, a fost beat de fericire cand jucatorii pre

Bucurestenii au chefuit indelung dupa ce-au cucerit Cupa Romaniei, trofeu de care nu se mai apropiasera din 2001. Constantin Cazacu de la MFA, cel care e sponsor al handbalistilor de la Steaua, a fost beat de fericire cand jucatorii pregatiti de Radu Voina au cucerit cea de-a saptea Cupa a Romaniei din istoria clubului din Ghencea. Om prin ale carui vene curge sange "ros-albastru", Cazacu le-a dat cate 1.000 de euro castigatorilor.
Dupa ce handbalistii au dansat in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu-Colibasi" din Brasov, in jurul cupei, Cazacu i-a invitat pe acestia la restaurantul Stana de Vale din Poiana Brasov. Spre multumirea sportivilor, amatori de muzica romaneasca, dar si straina, cantata in direct, acolo era un taraf de lautari. Baieti care n-au "arici la buzunare", stelistii au "cotizat" serios la cei care le-au bucurat auzul. Sportivii au fost sprijiniti puternic de sponsor, astfel incat, atunci cand petrecerea s-a spart, lautarii adunasera cateva mii bune de lei (de fapt, ar fi vorba de cateva zeci de milioane de lei, insa din cei vechi, nu RON, actuala moneda intarita de la noi).
In finala Cupei Romaniei, Steaua a reusit sa invinga, fara drept de apel, scor 31-26 (15-16), rivala de moarte HCM Constanta. Campionii din Dobrogea au ratat astfel eventul, dar si performanta de a fi fost echipa ce ar fi cucerit Cupa Romaniei trei ani la rand. Antrenorul Radu Voina, recunoscut pentru prezenta sa discreta la astfel de manifestari, s-a retras de la chef in jurul orei 02.30, spectacolul fiind continuat de cei mai tineri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.