Sase parlamentari (trei din PC, doi din PSD si unul din PNL) au semnat o scrisoare de sustinere pentru Traian Basescu. Drept urmare, deputatii PSD Constantin Amariei si Teodor Nitulescu au fost exclusi din partid, liderul PSD Titus Corlatean anuntan
Sase parlamentari (trei din PC, doi din PSD si unul din PNL) au semnat o scrisoare de sustinere pentru Traian Basescu. Drept urmare, deputatii PSD Constantin Amariei si Teodor Nitulescu au fost exclusi din partid, liderul PSD Titus Corlatean anuntand ca gestul celor doi este rezultatul „actiunilor orchestrate de Basescu“. Si PC a luat o decizie similara in ceea ce ii priveste pe Romeo Hanganu si Gheorghe Constantin. A aparut insa o problema. Doi dintre parlamentarii semnatari ai documentului pro-Basescu (unul PC si unul PNL) nu sunt recunoscuti de partidele lor ca fiind membri.

Sase parlamentari afirma, intr-o declaratie politica facuta publica acum doua zile, ca il sustin pe presedintele Traian Basescu, depasind votul pe care l-au dat in Parlament la suspendarea lui. Semnatarii documentului sunt: senatorul PC Constantin Gheorghe si deputatii Romeo Hanganu (PC), Dumitru Becsenescu (PC), Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD) si Liviu Almasan (PNL). Reactiile dure din partea partidelor ai caror membri sunt acesti parlamentari nu au int&a circ;rziat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.